24 gaver fra Gud

Andaktskalenderen gir et innsiktsfullt blikk på emner som håp, ydmykhet, tilgivelse og mer, med tankevekkende refleksjoner fra 5 pastorer.

24 gaver fra Gud

VIDEOER

Luke 24 - Evig liv

Tenk deg et liv uten smerte, perfekte relasjoner og en ny jord. Jesus kom for å tilby denne gaven. På denne julaften kan du åpne gaven, ta imot evig liv og begynne å leve i Guds fantastiske gave!

Luke 23 - Takknemlighet

La oss bli inspirert til å telle velsignelsene, plukke rosene og liljene i vår livshage. Fokuser på Guds godhet selv i utfordrende tider. Del dine velsignelser og la takknemlighet prege ditt perspektiv!

Luke 22 - Kunnskapsformidling

Guds gave til oss inkluderer ikke bare kunnskap, men også evnen til å formidle den til andre.

Luke 21 - Selvbeherskelse

La oss sammen reflektere over betydningen av selvbeherskelse i julen og bli inspirert til å utøve denne kraftfulle gaven i alle aspekter av livet.

Luke 20 - Styrke

Oppdag hvordan mental og åndelig styrke gir håp, glede og godhet i hverdagen.

Luke 19 - Tungetale

Opplev kraften i å formidle evangeliet på en måte som treffer hjerter. Åpne gaven som er tungetalens kraft og nå mennesker der de er.

Luke 18 - Glede

Oppdag gleden i hverdagen og lær å sette pris på livets små gaver.

Luke 17 - Frelse

Oppdag hvordan frelsen gir livet ditt en uendelig verdi og et klart mål!

Luke 16 - Tro

Oppdag kraften i en tro som kan være bitteliten, men likevel nok for Gud.

Luke 15 - Bønn

Hør om bønnens kraft! Utforsk hvordan bønn kan forandre oss og gi oss styrke til å møte hverdagens utfordringer. En toveis kommunikasjon med Gud!

Luke 14 - Tjeneste

Utforsk betydningen av tjeneste i dagens episode. Jesus viste oss veien, og nå oppfordres vi til å dele kjærlighet og glede gjennom handling. Bli med på reisen!

Luke 13 - Håp!

Tre bokstaver som forvandler mørke til lys. I dagens episode deler vi hvordan håpet, sammen med tro og kjærlighet, gir styrke i vanskelige tider. Bli med oss og la Jesus fylle livet ditt med håp for fremtiden!

OM SERIEN

Andaktskalenderen gir et innsiktsfullt blikk på emner som håp, ydmykhet, tilgivelse og mer, med tankevekkende refleksjoner fra 5 pastorer. Gjennom interessante historier og inspirerende visdom oppfordrer serien til åndelig vekst og refleksjon i løpet av adventstiden.

24 gaver fra Gud

RELATERTE SERIER

Jul i Skyggebygda

Ikke alle sider ved livet er like lyse, og i skyggene skjules hemmeligheter. Kan Aksel, Johanne og Ella sammen gi lys og svar på noe av mørket?

Det skjedde i de dager

Fortellingen om Jesu fødsel i Betlehem er Bibelens mest kjente fortelling, men hovedpersonene i historien må ha opplevd mye mer enn de knappe setningene forteller oss.

Juleevangeliet

Juleevangeliet er en tidløs historie om hvordan Gud ble menneske. Han kom for å være din konge og frelser.

Perspektiver på Gud

Marika Reistad Pettersen og Vanja Hammersbøen utforsker 24 bibelpersoners erfaringer og hva deres perspektiver lærer oss om Gud.