meg@Gud

meg@Gud er en oppdagelsesreise for nysgjerrige tenåringer. Reisen kan gjøres alene, men er best egnet for grupper som ønsker å oppleve noe godt sammen.

meg@Gud

VIDEOER

meg@Gud - Trailer

meg@Gud er en oppdagelsesreise for nysgjerrige tenåringer. Reisen tar tak i livets grunnleggende spørsmål: Hvem er jeg? Hvorfor er jeg her? Hva er meningen? Hva med fremtiden? Hva kan jeg gjøre?

meg@Gud - Hvem skapte Gud?

Er det virkelig mulig for en fornuftig person å tro på Gud? Er "big bang" mer fornuftig? Vi undersøker ved å stille spørsmålet, "hvem skapte Gud?". Til slutt introduserer vi "hypotesen" om Gud og begynner å teste den.

meg@Gud - Skapte Gud verden?

Vi undersøker en teori som later som den er fakta og et alternativ som er verdt å fiske ut av søppla. Dette gjør vi ved å undersøke Guds påstand om at det var en begynnelse for både universet og tiden.

meg@Gud - Hvem var Jesus?

Venn? Fantasi? Gal? Gud? Hvem var Jesus egentlig? Og, hva har det med meg å gjøre? Vi ser nærmere på en mann som har påvirket vår verden mer enn noen andre. Hva sa Jesus om seg selv, hvordan var hans karakter, og hva sa andre om ham?

meg@Gud - Kan mirakler skje?

I dette programmet kikker vi på mirakler og spør, «er det mulig?» Vi lurer på hvordan vi kan tolke Bibelens mirakler. Skjer det mirakler i dag? Og hva med det største mirakel av alle - påstanden om at Jesus sto opp fra de døde? Er det mulig?

meg@Gud - Snakker Gud til meg?

Hva skal til for å høre Gud? Avstanden er stor, men Gud har talt. Vi undersøker hvordan han gjorde det gjennom Jesus, profeter, og en ung dame som heter Ellen White.

meg@Gud - Hvorfor skapte Gud verden?

Hvorfor trengte en mektig og evig Gud å skape? Og hva vil det si for meg, mine venner og min familie? I dette programmet drar vi hjem til David og Melissa, og snakker om essensen og meningen med livet.

meg@Gud - Hvorfor lidelser?

Til tider suger livet! Når vi har det vondt, er livet tungt. Hvis det finnes en god Gud, hvorfor tillater han det onde? Dette programmet vil ikke gjøre livet mindre vondt, men vi spør «hvorfor» og vi vil treffe en Gud som gråter med oss.

meg@Gud - Hvorfor måtte Jesus dø?

Jesus opplevde mye vanskelig. Men hans død var noe mer enn bare trist. Hva var poenget? Hvordan er det mulig at en manns død gir håp til universet? Og vi spør David og Melissa: Hvorfor er dere kristne?

meg@Gud - Hva med nå?

Finnes det et liv verdt å leve? Hvordan ville det se ut? Er det et liv jeg kan få? Vi reiser til Israel for å høre hva Jesus sa om et rike verdt å satse på, og for å oppleve Guds store illustrasjon om hvordan vi kan få et liv verdt å leve.

meg@Gud - Hva med fremtiden?

Er fremtiden skummel eller bare spennende? Hva tenker du om det? Hva tenker Gud om fremtiden? Vi gir deg et glimt av Guds fremtidsbilde. Så fokuserer vi på den delen av bildet der Gud har plassert oss.

OM SERIEN

meg@Gud er en oppdagelsesreise for nysgjerrige tenåringer.

Reisen kan gjøres alene, men er best egnet for grupper som ønsker å oppleve noe godt sammen.

Dette er en undersøkende reise som tar tak i livets grunnleggende spørsmål:

Hvem er jeg? Hvorfor er jeg her? Hva er meningen? Hva med fremtiden? Hva kan jeg gjøre?

RELATERTE SERIER

Jul i Skyggebygda

Ikke alle sider ved livet er like lyse, og i skyggene skjules hemmeligheter. Kan Aksel, Johanne og Ella sammen gi lys og svar på noe av mørket?

Tell the World

Korrekt utregning, men feil tolkning. Det endte med sorg, smerte og motløshet. Slik begynner fortellingen om Syvendedags Adventistkirken.

Skapelsen

Skapelsen: Jorden er et vitne er en visuell storslagen film om den bibelske skapelsesuken. Filmprodusenten tar seerne med fra begynnelsen før Gud skapte lyset og helt frem til Moses, forfatteren av skapelsesberetningen, som sammen med sin sønn tilber Gud på den syvende dag i uken, sabbaten.

Veien til Kristus

Basert på kapitlene i Veien til Kristus. En meget verdifull bok om de skritt som leder søkende mennesker frem på veien til frihet, frelse og fred.