Mission Spotlight (5) - Kan du unnvære noe for misjonen?

Behovet for misjon er fortsatt stort og din gave vil bety mye.

VIDEOER

Mission Spotlight (13) - Helbredelse for Kamhos hjerte

Kamerun. En ung student kom for å studere matematikk, naturfag og historie. Hun ante ikke at hun kom til å lære noe som skulle redde livet hennes.

Mission Spotlight (12) - Oberst Peters amulett

I Ghana har en adventistpastor blitt leder for hærens feltprester. Adventister tjenestegjør også i kapellantjeneste i fengsler og politistyrkene. Dette gir Adventistkirken en unik mulighet til å formidle evangeliet om Jesus Kristus.

Mission Spotlight (11) - En viktig kraft i Midtøsten

Encyclopedia of Seventh-day Adventist (www.encyclopedia.adventist.org) er en kilde til mye historie. Her er et kort blikk på adventistpionéren Emil Frauchiger som var viktig i oppbyggingen av Adventistkirken i Mellom-Europa og Midtøsten.

Mission Spotlight (10) - Musikkvideo av Robert Nelson Sircar

"I Will Go" av Robert Nelson Sircar, oversatt og fremført på språket bangla.

Mission Spotlight (9) - Håpets pionérer  i Mexico

Salvador Marchisio fra Italia kom i 1891 til Mexico hvor han arbeidet i flere år som kolportør, bibelarbeider, oversetter og pastor. I dag er det ca. 800.000 adventister i landet.

Mission Spotlight (8) - En fin sabbat for Småspeiderne

Ketsia og 14 andre barn i Kamerun feiret Verdens Småspeiderdag ved å besøke et barnehjem, synge for barna og gi dem gaver.

Mission Spotlight (7) - Bygg den, og de vil komme

Valley View University i Ghana er en av nærmere 10.000 utdanningsinstitusjoner drevet av Adventistkirken. Universitetet har vokst raskt og mangler en kirke der studentene kan ha felles gudstjeneste. Men en kirke er under bygging.

Mission Spotlight (6) - Kirken med presenning tak

Mange har forlatt Haiti etter jordskjelvet i 2020, for å starte et nytt liv. I Santiago møtes en gruppe hver sabbat under svært enkle forhold.