Invitert

Tor Tjeransen inviterer engasjerte gjester som han samtaler med om temaer som er viktige for mennesker som tror på Gud.

Invitert

VIDEOER

Invitert (1)

Depresjon og stress er et stort globalt problem som fører til psykisk sykdom og lidelse. Psykiater Torben Bergland etterlyser rom for mer hvile, noe Dr. Sigve Tonstad følger opp med å hevde at Bibelens Gud fra skapelsen av har gitt menneskene rom for fornyelse og hvile ved innstiftelsen av den ukentlige helligdagen, sabbaten.

Invitert (2)

Landbruket må i langt sterkere grad samarbeide med naturens eget økosystem, hevder bonde Anders Lerberg Kopstad. Det er Sunnhetsbladets redaktør Svanhild Stølen enig i, og legger vekt på sunn matproduksjon, og på omlegging til prosentvis mer vegetarisk mat for å kunne brødfø stadig flere mennesker. Aktuelle stikkord er også bevaring av klima og miljø, samt dyrevelferd.

Invitert (3)

Ungdom og verdier står i fokus i dette programmet. Vi møter Sigve Fast som har samlet inn 65 tusen sponsings-kroner til ADRA ved å gå gjennom Norge fra den russiske grensen i nord til Lindesnes i sør.

Invitert (4)

Programmets første intervjuobjekt er Petter Skippervold som nylig har skrevet bok om de mange sporene av Bibelen i dagens populærkultur.

OM SERIEN

Invitert er tittelen på Hope Channel Norges nye timelange direktesendte talkshow med gjester og publikum i studio.

Tor Tjeransen inviterer engasjerte gjester som han samtaler med om temaer som er viktige for mennesker som tror på Gud.

Opprinnelig direktesendt med publikum i studio.

Invitert

RELATERTE SERIER

Skapelsen

Skapelsen: Jorden er et vitne er en visuell storslagen film om den bibelske skapelsesuken. Filmprodusenten tar seerne med fra begynnelsen før Gud skapte lyset og helt frem til Moses, forfatteren av skapelsesberetningen, som sammen med sin sønn tilber Gud på den syvende dag i uken, sabbaten.

Det store puslespillet

Hans Johan Sagrusten i Bibelselskapet har studert NT-manuskripter i mange år og har skrevet boken Det store puslespillet. Her forklarer han hvordan Bibelen er blitt til gjennom en lang og kronglete historie.

Stridens Hopp

Den svenske TV-serien «Stridens Hopp» er en serie som tar deg med bak kulissene i striden mellom godt og ondt. Denne kampen er det sentrale temaet i Åpenbaringens bok, den siste boken i Bibelen.

ADRA

ADRAs visjon er en verden uten urettferdighet og fattigdom der hvert individ kan utøve sin rett til å nå sitt potensial og leve et verdig liv.