Mission Spotlight (5) - Håpets pionérer i Brasil

Frank og Mary Westphal tilbrakte 27 år i evangeliets tjeneste i Sør-Amerika. De opplevde både stort personlig tap og stor fremgang for adventbudskapet som i dag står sterkt i verdensdelen.

VIDEOER

Mission Spotlight (13) - Møter Jesus ved leirbålet

Leirstedet La Plage har i flere år gitt mange unge mulighet til å møte jevnaldrende, bygge vennskap og bli inspirert av kirkeledere og pastorer til å finne mening med livet, utvikle sin tro, og få et møte med Jesus.

Mission Spotlight (12) - Skolen startet med to

Adventistkirkens arbeid i Portugal begynte i 1904. Det er vanskelig å formidle evangeliet til travle mennesker. Setubal adventistskole skaper kontakter. Den vil få støtte fra det 13. sabbatsoffer til større og bedre fasiliteter.

Mission Spotlight (11) - Felles krefter for misjon

En menighet i Kenya fikk en visjon om å bringe evangeliet til folkegrupper i sin nærhet. Deres initiativ fikk med seg Global Mission, REACH International og Maranatha Volunteers International til en samlet innsats for Samburufolket.

Mission Spotlight (10) - Our Prayer

Musikkvideo - “Our Prayer” av Nicholas Zork, fremført av Nicholas & Veruschka.

Mission Spotlight (9) - Moderne "teltmakere"

Teltmakere, eller selvunderholdende misjonærer, arbeider ofte i land og områder hvor vanlig misjonsarbeid er vanskelig eller umulig. Adventist Mission hjelper og støtter dem med opplæring, materiell og fellesskap for åndelig fornyelse.

Mission Spotlight (8) - Hun lærte å be og leke

Denisa (2 år) likte ikke at andre barn lekte med bestevennen Timea. Gjennom bønn og veiledning lærte hun å leke også med andre barn. Det 13. sabbatsoffer vil støtte åpning av en skole og et skolefritidssenter i Romania.

Mission Spotlight (7) - Den inkluderende kirken

Menigheten i Ragusa på Sicilia leide en underetasje til sine møter. Naboen over forstyrret dem stadig. De fikk støtte gjennom det 13. sabbatsoffer i 2016. Nå er kirken ferdig og de driver flere aktiviteter til nytte for lokalsamfunnet.

Mission Spotlight (6) - Det neste du gjør, må du gjøre riktig!

Kan du hjelpe noen og hva kan du gjøre? Våger du å gå inn i det ukjente? Vi ser noen eksempler på adventister som hjelper flyktninger.