Mission Spotlight 2Q23

Mission Spotlight presenterer oppløftende historier om misjonsarbeidere og frivillige som har byttet ut komfort med spennende og utfordrende arbeid for Gud.

Mission Spotlight 2Q23

VIDEOER

Mission Spotlight (13) - Møter Jesus ved leirbålet

Leirstedet La Plage har i flere år gitt mange unge mulighet til å møte jevnaldrende, bygge vennskap og bli inspirert av kirkeledere og pastorer til å finne mening med livet, utvikle sin tro, og få et møte med Jesus.

Mission Spotlight (12) - Skolen startet med to

Adventistkirkens arbeid i Portugal begynte i 1904. Det er vanskelig å formidle evangeliet til travle mennesker. Setubal adventistskole skaper kontakter. Den vil få støtte fra det 13. sabbatsoffer til større og bedre fasiliteter.

Mission Spotlight (11) - Felles krefter for misjon

En menighet i Kenya fikk en visjon om å bringe evangeliet til folkegrupper i sin nærhet. Deres initiativ fikk med seg Global Mission, REACH International og Maranatha Volunteers International til en samlet innsats for Samburufolket.

Mission Spotlight (10) - Our Prayer

Musikkvideo - “Our Prayer” av Nicholas Zork, fremført av Nicholas & Veruschka.

Mission Spotlight (9) - Moderne "teltmakere"

Teltmakere, eller selvunderholdende misjonærer, arbeider ofte i land og områder hvor vanlig misjonsarbeid er vanskelig eller umulig. Adventist Mission hjelper og støtter dem med opplæring, materiell og fellesskap for åndelig fornyelse.

Mission Spotlight (8) - Hun lærte å be og leke

Denisa (2 år) likte ikke at andre barn lekte med bestevennen Timea. Gjennom bønn og veiledning lærte hun å leke også med andre barn. Det 13. sabbatsoffer vil støtte åpning av en skole og et skolefritidssenter i Romania.

Mission Spotlight (7) - Den inkluderende kirken

Menigheten i Ragusa på Sicilia leide en underetasje til sine møter. Naboen over forstyrret dem stadig. De fikk støtte gjennom det 13. sabbatsoffer i 2016. Nå er kirken ferdig og de driver flere aktiviteter til nytte for lokalsamfunnet.

Mission Spotlight (6) - Det neste du gjør, må du gjøre riktig!

Kan du hjelpe noen og hva kan du gjøre? Våger du å gå inn i det ukjente? Vi ser noen eksempler på adventister som hjelper flyktninger.

Mission Spotlight (5) - Håpets pionérer  i Brasil

Frank og Mary Westphal tilbrakte 27 år i evangeliets tjeneste i Sør-Amerika. De opplevde både stort personlig tap og stor fremgang for adventbudskapet som i dag står sterkt i verdensdelen.

Mission Spotlight (4) - Bønnesvar i Tokyo

Gammelt vennskap, en mors sykdom og prosjektet Mission Unusual Tokyo, er elementer i det som skulle til for prosjektets første dåp.

Mission Spotlight (3) - Taket var lekk

Bestemor Birgitte ble født i huset hun bor i. Etter mange år trengte huset en reparasjon som ville koste mye. Likevel ga hun pengene sine til et misjonsprosjekt hun gjerne ville støtte. Hør hvordan hun likevel fikk nytt tak.

Mission Spotlight (2) - Sår livets frø i Setúbal, Portugal

Setúbal adventistskole i Portugal har liten plass, men stor omsorg for elevenes faglige og åndelige utvikling. De trenger hjelp til en ny skolebygning i en by som vokser fort, slik at de kan bringe adventbudskapet til flere.

OM SERIEN

Mission Spotlight presenterer oppløftende historier om misjonsarbeidere og frivillige som har byttet ut komfort med spennende og utfordrende arbeid for Gud. Reportasjene fra Adventist Mission viser glimt fra misjonsarbeidet Syvendedags Adventistkirken driver på verdensbasis.

Oversettelse ved Edel Krøll, Marit Hansen, Rolf Angelsen
Stemmer: Lynn Kvinge, Reidar J. Kvinge, Rolf Angelsen
Bildebehandling: Airin Wollan

Mission Spotlight 2Q23

RELATERTE SERIER

Mission Spotlight 1Q23

Mission Spotlight presenterer oppløftende historier om misjonsarbeidere og frivillige som har byttet ut komfort med spennende og utfordrende arbeid for Gud.

This is My Mission

This is my mission. What is yours? [A joint GAiN Europe project by 10 countries across Europe and North America].

ADRA

ADRAs visjon er en verden uten urettferdighet og fattigdom der hvert individ kan utøve sin rett til å nå sitt potensial og leve et verdig liv.

Seventh-day Adventist Church

Seventh-day Adventists accept the Bible as the only source of our beliefs. We consider our movement to be the result of the Protestant conviction Sola Scriptura - the Bible as the only standard of faith and practice for Christians.