Nærmere Jesus

Bli med oss på en inspirerende reise gjennom Lukasevangeliet og utforsk de tidløse budskapene fra Jesu liv, undervisning og mirakler (podcastserie).

Nærmere Jesus

VIDEOER

Nærmere Jesus #030

Claes deler visdom fra Lukas 12:22-34, hvor Jesus oppfordrer oss til å være fri fra bekymringer. Utforsk betydningen av tillit og hvordan Gud tar vare på sine barn.

Nærmere Jesus #029

Kjell Aune utforsker Jesu møter med fariseerne i Lukas 11:37-54. Dykk ned i Jesu kritikk av hykleri og oppdag betydningen av et ekte hjerte for Gud.

Nærmere Jesus #028

Claes deler visdom fra Lukas 11:1-13, der Jesus lærer disiplene å be. Oppdag betydningen av bønn i åndelig vekst og kommunikasjon med Gud.

Nærmere Jesus #027

Bli med Joachim Fosse når han utforsker Jesu besøk hos Marta og Maria i Lukas 10:38-42. Opplev viktigheten av å prioritere åndelig nærvær over daglige gjøremål.

Nærmere Jesus #026

Daniel Pel utforsker lignelsen om den barmhjertige samaritanen i Lukas 10:25-37. Oppdag Jesu budskap om nestekjærlighet og utfordringen med å elske sin neste.

Nærmere Jesus #025

Joachim Fosse deler erfaringene fra de syttito som Jesus sendte ut i Lukas 10:1-12,17-20. Opplev gleden av misjon og velsignelsene av å tjene i Jesu navn.

Nærmere Jesus #024

Atle Haugen utforsker kallet til å følge Jesus i Lukas 9:23-27,57-62. Oppdag utfordringene og velsignelsene av å være en Jesu disippel.

Nærmere Jesus #023

Atle Aluwini tar deg med på toppen av fjellet i Lukas 9:28-36, hvor disiplene får se Jesu herlighet. Utforsk betydningen av å bli transformert i Guds nærvær.

Nærmere Jesus #022

Opplev miraklet da Jesus metter 5000 mennesker med David James i Lukas 9:10-17. Utforsk Guds overflod og lære om å stole på hans forsyn i alle situasjoner.

Nærmere Jesus #021

Joachim Fosse deler den berørende historien om kvinnen som rørte ved Jesu kappe i Lukas 8:43-48. Opplev helbredelsen som kommer fra tro og berøring av Guds nåde.

Nærmere Jesus #020

Utforsk helbredelsen av mannen fra gravhulene i Lukas 8:26-39 med Øyvind Gjengstø. Oppdag hvordan Jesus bringer frihet til de som er bundet av det åndelige mørket.

Nærmere Jesus #019

Rolf Andvik tar deg med på sjøen i Lukas 8:22-25, der Jesus stiller stormen. Opplev Guds makt over naturen og lær om tillitens rolle i våre liv.

OM SERIEN

Velkommen til podcasten Nærmere Jesus – en dypdykkende reise inn i Bibelen!

Bli med oss på en inspirerende reise gjennom Lukasevangeliet og utforsk de tidløse budskapene fra Jesu liv, undervisning og mirakler.

Hva kan du forvente:

  • Dyptgående andakter fra erfarne forkynnere.

  • Utforskning av sentrale temaer som tro, kjærlighet, tilgivelse og nåde.

  • Inspirasjon til å styrke din personlige relasjon med Jesus.

Nærmere Jesus

RELATERTE SERIER

Det gode liv

Det gode liv er en trosbyggende programserie som hjelper TV-seere til å oppdage skattene i Guds ord, og til å erfare gleden i et annerledes, Bibel-basert liv. Dette er en Jesus-sentrert, praktisk, positiv og personlig programserie med en klar og direkte stil.

Veien til Kristus

Basert på kapitlene i Veien til Kristus. En meget verdifull bok om de skritt som leder søkende mennesker frem på veien til frihet, frelse og fred.

Veien til Kristus

Lydbokversjon av Veien til Kristus av Ellen G. White. En av verdens mest solgte bøker. I Norge er den trykket i langt over 300.000 eksemplarer. Tusener har i denne lille boka funnet hvile og fred og løsning på sine problemer.

Troens verksted

En levende tro er i utvikling. I serien Troens verksted deler ulike talere sine tanker om tro.