Bibelstudier (2) - Kjærlighet eller egoisme?

I denne episoden tar vi deg med til Oljeberget og setter oss ved siden av gjeteren mens de lytter til Jesu undervisning. Utforsk Jesu profetiske ord om Jerusalems ødeleggelse og deres betydning for endetiden. Oppdag Satans strategi for å forføre og ødelegge Guds folk, og hvordan Gud alltid beskytter sine trofaste. Bli med på denne spennende reisen gjennom Bibelens profetiske ord og la deg inspirere til å stå fast i troen.

VIDEOER

Bibelstudier (7) - Motivert av håp

Utforsk historien til baptistbonden William Miller og hans tro på at Jesus skulle komme snart, og hvordan dette budskapet fortsatt er relevant i dag.

Bibelstudier (6) - De to vitnene

I denne episoden dykker vi ned i historien om Guds Ord og troens seier over forfølgelse og undertrykkelse. Oppdag historiene om troende som ble latterliggjort, hånet og martyrdømt, men likevel stod fast i sin tro på Guds Ord.

Bibelstudier (5) - Tro mot alle odds

I denne episoden utforsker vi reformatorenes dypt forankrede tro og mening i livet. Oppdag hvordan deres tro formet deres identitet og ga dem indre fred, selv i møte med døden.

Bibelstudier (4) - Stå for sannheten

Utforsk historien om martyrdøden til kirkelederen Polykarp og oppdag hvordan hans trofasthet til Jesus Kristus inspirerer oss den dag i dag. Oppdag hvordan bibelske prinsipper motiverer troens helter til å stå fast, selv i møte med dødsrisiko.

Bibelstudier (3) - Lyset skinner i mørket

Oppdag hvordan troen på Jesus Kristus har styrket martyrer gjennom århundrene, og hvordan Bibelens sannheter har vært en kilde til styrke og håp.

Bibelstudier (2) - Kjærlighet eller egoisme?

Utforsk Jesu profetiske ord om Jerusalems ødeleggelse og deres betydning for endetiden. Oppdag Satans strategi for å forføre og ødelegge Guds folk, og hvordan Gud alltid beskytter sine trofaste.

Bibelstudier (1) - Krigen bak alle kriger

Utforsk spørsmål om hvorfor verden er så ond hvis Gud er god, og hvordan kjærlighetens Gud håndterer den store konflikten mellom godt og ondt.