Bibelstudier - Den store konflikten

Den store konflikten gjennomsyrer Bibelen fra 1. Mosebok til Åpenbaringen. Den begynte i himmelen med Lucifers opprør mot Gud. Spørsmålet om Guds kjærlighet står sentralt i den kosmiske konflikten. Er han virkelig kjærlighet?

Bibelstudier - Den store konflikten

VIDEOER

Bibelstudier (7) - Motivert av håp

Utforsk historien til baptistbonden William Miller og hans tro på at Jesus skulle komme snart, og hvordan dette budskapet fortsatt er relevant i dag.

Bibelstudier (6) - De to vitnene

I denne episoden dykker vi ned i historien om Guds Ord og troens seier over forfølgelse og undertrykkelse. Oppdag historiene om troende som ble latterliggjort, hånet og martyrdømt, men likevel stod fast i sin tro på Guds Ord.

Bibelstudier (5) - Tro mot alle odds

I denne episoden utforsker vi reformatorenes dypt forankrede tro og mening i livet. Oppdag hvordan deres tro formet deres identitet og ga dem indre fred, selv i møte med døden.

Bibelstudier (4) - Stå for sannheten

Utforsk historien om martyrdøden til kirkelederen Polykarp og oppdag hvordan hans trofasthet til Jesus Kristus inspirerer oss den dag i dag. Oppdag hvordan bibelske prinsipper motiverer troens helter til å stå fast, selv i møte med dødsrisiko.

Bibelstudier (3) - Lyset skinner i mørket

Oppdag hvordan troen på Jesus Kristus har styrket martyrer gjennom århundrene, og hvordan Bibelens sannheter har vært en kilde til styrke og håp.

Bibelstudier (2) - Kjærlighet eller egoisme?

Utforsk Jesu profetiske ord om Jerusalems ødeleggelse og deres betydning for endetiden. Oppdag Satans strategi for å forføre og ødelegge Guds folk, og hvordan Gud alltid beskytter sine trofaste.

Bibelstudier (1) - Krigen bak alle kriger

Utforsk spørsmål om hvorfor verden er så ond hvis Gud er god, og hvordan kjærlighetens Gud håndterer den store konflikten mellom godt og ondt.

OM SERIEN

Den store konflikten gjennomsyrer Bibelen fra 1. Mosebok til Åpenbaringen. Den begynte i himmelen med Lucifers opprør mot Gud. Spørsmålet om Guds kjærlighet står sentralt i den kosmiske konflikten. Er han virkelig kjærlighet? Har han sine skapningers beste for øye? Eller er han en diktator som gjør det som er i hans egen interesse? Dette kvartalets studier sporer verdenshistorien fra Guds synspunkt, slik profetien åpenbarer det, fra Kristi tid ned til vår tid og fremover.

RELATERTE SERIER

Bibelstudier - Salmenes bok

Hvorfor studere Salmene? Salmene viser oss alt det Gud gjorde, gjør og vil gjøre for verden i Jesus Kristus.

Bibelstudier - Den store konflikten

Den store konflikten gjennomsyrer Bibelen fra 1. Mosebok til Åpenbaringen. Den begynte i himmelen med Lucifers opprør mot Gud. Spørsmålet om Guds kjærlighet står sentralt i den kosmiske konflikten. Er han virkelig kjærlighet?

Bibelstudier - Tre kosmiske budskap

De tre englebudskapene er på en måte Syvendedags Adventistkirkens marsjordre. Og de er evangeliet sett i lys av «sannheten for vår tid» (2 Pet 1,12 KJV). Og dette treenglebudskapet er vårt studium dette kvartalet.

The Great Controversy | Film

If God is good, why do bad things happen? Join us on a journey with Naomi as she navigates the complexities of life, love, and the battle between good and evil. Will she make the right choice for her future? The answer awaits in The Great Controversy Animation Film. Don't miss it!