Mission Spotlight (12) - De omdefinerer "Gudshus"

Jesus spurte aldri: «Hvem er du? Hvilken nasjonalitet har du? Er du en god eller dårlig person?». Han var fordomsfri.

VIDEOER

Mission Spotlight (14) - Et nytt fokus på misjon

Adventistenes interesse for misjon ble tent for mer enn 150 år siden. Det ble en flamme som spredte seg til hele verden. Global Misjon ble opprettet i 1990. Nå, 30 år senere, er misjonsutfordringen fortsatt stor.

Mission Spotlight (13) - En «Naturstasjon» i byen

Gamlebyen i Riga er på UNESCOs verdensarvliste. Adventistkirken i byen tar uvanlige grep for å få mennesker som går forbi på gaten til å stoppe opp. Et medlems helsekostbutikk bringer også kontakter.

Mission Spotlight (12) - De omdefinerer "Gudshus"

Jesus spurte aldri: «Hvem er du? Hvilken nasjonalitet har du? Er du en god eller dårlig person?». Han var fordomsfri.

Mission Spotlight (11) - Mer enn et måltid

Ved kysten i Montenegro vitner en vegan restaurant både om sabbatens hellighet og Guds helselover, også gjennom pandemien. Her tilbyr de både personlige samtaler og litteratur om mange tema.

Mission Spotlight (10) - Musikkvideo “I Will Go”

“I Will Go” av LoudVoice - Mange unge fra flere steder i verden synger sammen i en "Collage".

Mission Spotlight (9) - De elsker barna i storbyene

Å oppnå kontakt med barn og unge i storbyene i verden er viktig for å være til velsignelse og hjelp. Vi ser eksempler på utradisjonelle aktiviteter i Los Angeles og Chicago, og vi utfordres til å finne aktiviter som passer der vi er.

Mission Spotlight (8) - Camporee vennskap

Animasjon. En fortelling om to jenter som møtes på musikkskolen. De finner tonen i sin felles interesse for musikk. De fant flere felles interesser, og ikke minst sin kjærlighet for Jesus. Til sist får vi et kort glimt av Anna selv.

Mission Spotlight (7) - De utvikler en sunn kirke

I 2020 var en del av ditt 13. sabbatsoffer med på å etablere en kirke i Nye Beograd. De fikk kjøpt en eiendom med to etasjer. Nå renoverer de første etasje der de vil ha et adventistsenter! Takk for at du ga til det 13. sabbatsofferet.