Mission Spotlight 3Q23

Mission Spotlight presenterer oppløftende historier om misjonsarbeidere og frivillige som har byttet ut komfort med spennende og utfordrende arbeid for Gud.

Mission Spotlight 3Q23

VIDEOER

Mission Spotlight (14) - Et nytt fokus på misjon

Adventistenes interesse for misjon ble tent for mer enn 150 år siden. Det ble en flamme som spredte seg til hele verden. Global Misjon ble opprettet i 1990. Nå, 30 år senere, er misjonsutfordringen fortsatt stor.

Mission Spotlight (13) - En «Naturstasjon» i byen

Gamlebyen i Riga er på UNESCOs verdensarvliste. Adventistkirken i byen tar uvanlige grep for å få mennesker som går forbi på gaten til å stoppe opp. Et medlems helsekostbutikk bringer også kontakter.

Mission Spotlight (12) - De omdefinerer "Gudshus"

Jesus spurte aldri: «Hvem er du? Hvilken nasjonalitet har du? Er du en god eller dårlig person?». Han var fordomsfri.

Mission Spotlight (11) - Mer enn et måltid

Ved kysten i Montenegro vitner en vegan restaurant både om sabbatens hellighet og Guds helselover, også gjennom pandemien. Her tilbyr de både personlige samtaler og litteratur om mange tema.

Mission Spotlight (10) - Musikkvideo “I Will Go”

“I Will Go” av LoudVoice - Mange unge fra flere steder i verden synger sammen i en "Collage".

Mission Spotlight (9) - De elsker barna i storbyene

Å oppnå kontakt med barn og unge i storbyene i verden er viktig for å være til velsignelse og hjelp. Vi ser eksempler på utradisjonelle aktiviteter i Los Angeles og Chicago, og vi utfordres til å finne aktiviter som passer der vi er.

Mission Spotlight (8) - Camporee vennskap

Animasjon. En fortelling om to jenter som møtes på musikkskolen. De finner tonen i sin felles interesse for musikk. De fant flere felles interesser, og ikke minst sin kjærlighet for Jesus. Til sist får vi et kort glimt av Anna selv.

Mission Spotlight (7) - De utvikler en sunn kirke

I 2020 var en del av ditt 13. sabbatsoffer med på å etablere en kirke i Nye Beograd. De fikk kjøpt en eiendom med to etasjer. Nå renoverer de første etasje der de vil ha et adventistsenter! Takk for at du ga til det 13. sabbatsofferet.

Mission Spotlight (6) - Håpets pionérer  i Kenya

Adventistkirkens arbeid i Kenya begynte i 1906. To misjonspionérer dro da til Britisk Øst-Afrika og opprettet en misjonsstasjon ved Viktoriasjøen. Etter fem års arbeid ble de første ti troende døpt. Menigheten teller nå over 1 million.

Mission Spotlight (5) - Global Misjon og narkotikahandelen

Global Misjon ble til for å nå ut til nye områder og land. Fortsatt er den mange millionbyer uten adventister. Denne gang får vi et glimt fra Myanmar, et adventistsenter som ligger i et knutepunkt for narkotikahandel.

Mission Spotlight (4) - Kirkeplantning i Washington DC

I USAs hovedstad er det etablert en ny kirkeplante som med utradisjonelle aktiviteter tiltrekker seg nye mennesker. De ønsker ikke bare å vokse selv, men også grunnlegge flere nye steder der mennesker kan vinne Jesus.

Mission Spotlight (3) - Da Gud stoppet regnet

Animasjon. Om Julia, en førskoleelev i Polen som ba Gud stoppe regnet så de kunne være ute.

OM SERIEN

Mission Spotlight presenterer oppløftende historier om misjonsarbeidere og frivillige som har byttet ut komfort med spennende og utfordrende arbeid for Gud. Reportasjene fra Adventist Mission viser glimt fra misjonsarbeidet Syvendedags Adventistkirken driver på verdensbasis.

Oversettelse ved Edel Krøll, Marit Hansen, Rolf Angelsen
Stemmer: Lasse Stølen, Julia Hjortland, Thor Magne Eilertsen, Rolf Angelsen
Bildebehandling: Airin Wollan

Mission Spotlight 3Q23

RELATERTE SERIER

Ti dager i bønn

United Prayer presenterer bibelske dramatiseringer med fokus på kraften i felles bønn. Filmatiseringene oppmuntrer troende til ydmyk og inderlig bønn, som i Apostlenes gjerninger, slik at Den Hellige Ånds kraft kan bli utøst og hindringer fjernes, og Guds Ord kan nå ut slik at Jesus kan komme veldig, veldig snart.

Keepers of the Flame

Også gjennom de mørkeste tidsaldre har noen ønsket å holde seg til det de har sett på som sannhet, koste hva det koste ville.

Revival and Reformation

Etter Generalkonferensen i 1901 fikk Ellen G. White et syn der hun så kirkeledere bli forsont med hverandre, og de bekjente sine synder overfor hverandre.

Seventh-day Adventist Church

Seventh-day Adventists accept the Bible as the only source of our beliefs. We consider our movement to be the result of the Protestant conviction Sola Scriptura - the Bible as the only standard of faith and practice for Christians.