Filtrene dine:
Barn
Barnas Bibelquiz

Bli med Jeremie og Krister på en bibelquiz! Podcasten gir en unik og underholdende tilnærming til bibelkunnskap gjennom spennende quizspørsmål og oppgaver. 🚀

Visst er det fint!

Bli med Kaia og bli kjent med Bibelen gjennom oppgaver, sang og historier. TV-serien er laget for barn i 6-9 års alderen, men alle er velkomne til se. Visst er det fint!

Jul i Skyggebygda

Ikke alle sider ved livet er like lyse, og i skyggene skjules hemmeligheter. Kan Aksel, Johanne og Ella sammen gi lys og svar på noe av mørket?

Visst er det fint! Sesong 2

Bli med Kaia og bli kjent med Bibelen gjennom oppgaver, sang og historier. TV-serien er laget for barn i 6-9 års alderen, men alle er velkomne til se. Visst er det fint!

Animal Encounters II - Costa Rica

Join three adventurous girls in season 2, as they experience God’s creation first-hand and meet people who help rescue, nurture and preserve animals.

Gjenklang

Gjennom naturen, mennesker, historien, Bibelen og musikken finner vi gjenklang av Gud.

Tell the World

Korrekt utregning, men feil tolkning. Det endte med sorg, smerte og motløshet. Slik begynner fortellingen om Syvendedags Adventistkirken.

Living Waters

Fascinerende dokumentar om de biologiske systemene i havdypet. Ekstraordinær filmteknikk og dataanimasjon.

ADRA

ADRAs visjon er en verden uten urettferdighet og fattigdom der hvert individ kan utøve sin rett til å nå sitt potensial og leve et verdig liv.

Animal Encounters

Animal Encounters er en spennende internasjonal naturdokumentar med tre kvinnelige programledere fra Tyskland, Kenya og Brasil. I hver episode deler de sine personlige erfaringer i møte med Guds skaperverk.

Miscellaneous

Hope Channel Norge presenterer enkeltstående programmer som byr på insiprasjon fra ulike miljøer i inn- og utland.

Skapelsen

Skapelsen: Jorden er et vitne er en visuell storslagen film om den bibelske skapelsesuken. Filmprodusenten tar seerne med fra begynnelsen før Gud skapte lyset og helt frem til Moses, forfatteren av skapelsesberetningen, som sammen med sin sønn tilber Gud på den syvende dag i uken, sabbaten.

meg@Gud

meg@Gud er en oppdagelsesreise for nysgjerrige tenåringer. Reisen kan gjøres alene, men er best egnet for grupper som ønsker å oppleve noe godt sammen.